FR12.nl

·24. September 2024

Feyenoord Onder 21 laat eerste punten liggen tegen NAC Breda

Artikelbild:Feyenoord Onder 21 laat eerste punten liggen tegen NAC Breda

Het eerste puntenverlies voor Feyenoord Onder 21 in het nieuwe seizoen is een feit. De beloftenploeg kwam dinsdagmiddag niet verder dan een gelijkspel tegen NAC Breda. Op Varkenoord eindigde het duel in een 1-1 gelijkspel. Joey de Bie was namens de ploeg van Pascal Bosschaart trefzeker vanaf de stip.

De wedstrijd voor Onder 21 begon veelbelovend, met enkele mogelijkheden voor met name de aanvallers Aymen Sliti, De Bie en Fabiano Rust. Uiteindelijk moest een strafschop voor het openingsdoelpunt zorgen voor Feyenoord. Ook na het eerste doelpunt waren er voldoende mogelijkheden om te scoren, maar na rust was het raak voor de bezoekers.

Na de gelijkmaker wisselde Feyenoord, waarbij nieuwkomer Divaio Bobson binnen de lijnen kwam. De 20-jarige middenvelder werd vandaag gepresenteerd en maakte direct zijn debuut in de beloftenploeg. In de slotfase van de wedstrijd werd er geen doelpunt meer gemaakt, waardoor Onder 21 na drie wedstrijden zeven punten heeft behaald.

Opstelling Feyenoord Onder 21Berger; Arnaud, Netten (80’ Zaal), De Blok, Candelaria; Plug, Van den Elshout (85’ Breinburg), Rust (67’ Pedro Vanga); Rais (67’ Bobson), De Bie, Sliti.