Zerrouki wint met Algerije; geen minuten voor Bueno bij Jong Spanje | OneFootball

Icon: FR12.nl

FR12.nl

·10 October 2024

Zerrouki wint met Algerije; geen minuten voor Bueno bij Jong Spanje

Article image:Zerrouki wint met Algerije; geen minuten voor Bueno bij Jong Spanje

Algerije heeft goede zaken gedaan in de kwalificatiewedstrijd voor de Africa Cup. De thuiswedstrijd tegen Togo werd met 5-1 gewonnen, waardoor het team koploper blijft in Groep E. Ramiz Zerrouki speelde de volledige wedstrijd in het 19 May 1956 Stadium. Anis Hadj Moussa behoorde niet tot de wedstrijdselectie.

Zerrouki leverde een assist af bij het openingsdoelpunt van Said Benrahma. Al was het vooral de verdienste van de aanvaller van Olympique Lyon dat de pass van Zerrouki werd verzilverd. Benrahma wist schitterend van afstand raak te schieten. Benrahma was vanaf de stip ook verantwoordelijk voor de 2-1 op het scorebord.

In de tweede helft liep Algerije uit naar een 5-1 overwinning. Na de winstpartij staat Algerije eerste in de groep met negen punten uit drie wedstrijden. Aanstaande zaterdag spelen beide landen wederom tegen elkaar. Om 18:00 uur wordt er in Togo afgetrapt voor de vierde speelronde in Groep E.

Geen minuten voor Bueno

Hugo Bueno heeft zijn rentree niet kunnen maken bij Jong Spanje. De linksback van Feyenoord was voor het eerst dit jaar opgeroepen voor de beloftenploeg. Tijdens het EK-kwalificatieduel tegen Jong Kazachstan bleef Bueno de volledige wedstrijd op de bank. De Spanjaarden wisten de thuiswedstrijd met 4-3 te winnen en zijn koploper in Groep B voor de EK-kwalificatie.