FC Barcelona haalt keihard uit en wint met monsterscore in La Liga | OneFootball

VOETBALKRANT.COM

·31 de agosto de 2024

FC Barcelona haalt keihard uit en wint met monsterscore in La Liga

Imagen del artículo:FC Barcelona haalt keihard uit en wint met monsterscore in La Liga

FC Barcelona nam het zaterdag op tegen Real Valladolid op speeldag 4 van La Liga. De troepen van Hansi Flick pakten serieus uit en wonnen met maar liefst 7-0.

FC Barcelona kon moeilijk beter beginnen aan zijn seizoen in La Liga. Na drie keer op rij met één doelpunt verschil te winnen, konden de Catalanen op zaterdag nog eens uitpakken.

Na 20 minuten spelen kon Raphina de thuisploeg op voorsprong brengen. Vier minuten later was het de beurt aan Robert Lewandowski. Jules Koundé maakte er op slag van rust nog 3-0 van.

Real Valladolid werd naar huis gespeeld en de wedstrijd leek al gedaan te zijn. Bij Barça waren ze echter hongerig naar meer en de troepen van Flick hielden zich ook na de pauze niet in.

Kort na het uur maakte Raphina er 4-0 van en nog geen tien minuten later kon hij zijn hattrick helemaal afronden. Dani Olmo scoorde de 6-0.

Ferran Torres prikte er vijf minuten voor tijd ook nog eentje, waardoor de eindstand uiteindelijk 7-0 werd. Barcelona staat zo comfortabel alleen op kop in Spanje met 12 op 12 en een doelpuntensaldo van +10.