🎥 Rode kaart van Trossard breekt Arsenal tegen Man City diep in blessuretijd zuur op | OneFootball

Icon: VOETBALKRANT.COM

VOETBALKRANT.COM

·22 settembre 2024

Immagine dell'articolo:🎥 Rode kaart van Trossard breekt Arsenal tegen Man City diep in blessuretijd zuur op

Manchester City en Arsenal speelden in de Premier League 2-2 gelijk. Leandro Trossard liet zich negatief opmerken door een rode kaart.

Geen Kevin De Bruyne bij Manchester City. De Rode Duivel werd door een lichte blessure aan de kant gehouden door trainer Pep Guardiola.

Calafiori (22’) en Magelhaes (45’) zetten Arsenal voor de rust op een 1-2-voorsprong, nadat Haland al na negen minuten een nieuw doelpunt gescoord had.

In de blessuretijd van de eerste helft kreeg Leandro Trossard een tweede keer geel. Onze landgenoot zorgde ervoor dat zijn nog een volledige tweede helft met zijn tienen verder moest.

Bijna kwamen The Gunners nog weg met tien man. Man City drong aan, maar moest wel heel lang wachten om de bordjes alsnog in evenwicht te brengen.

Pas in de achtste minuut van de blessuretijd vond de thuisploeg een opening in de defensie van Arsenal. John Stones zorgde voor de gelijkmaker.