Feyenoord O21 wint bekerduel van De Graafschap O21 | OneFootball

FR12.nl

·26 de outubro de 2024

Feyenoord O21 wint bekerduel van De Graafschap O21

Imagem do artigo:Feyenoord O21 wint bekerduel van De Graafschap O21

Feyenoord Onder 21 heeft de bekerwedstrijd tegen De Graafschap Onder 21 winnend afgesloten. De beloftenploeg was op sportpark De Bezelhorst met 1-2 te sterk voor de Doetinchemmers.

Na twaalf minuten was het al raak voor Feyenoord Onder 21. Joey de Bie wist een goede aanval af te ronden, al ging de keeper van de tegenstander niet vrijuit. Nog geen twee minuten later kwam De Graafschap alweer op gelijke hoogte.

De Bie wist na iets meer dan twintig minuten een strafschop te verzilveren en daarmee Feyenoord Onder 21 zaterdagmiddag voor de tweede keer op voorsprong te schieten. In de tweede helft werden er geen doelpunten meer gemaakt, waardoor de ploeg van Pascal Bosschaart actief blijft in het bekertoernooi.

In de competitie staat Feyenoord Onder 21 er ook goed voor. De beloften hebben na zes duels elf punten weten te behalen, wat op dit moment nog goed is voor een tweede plaats. Onder 21 heeft twee wedstrijden minder gespeeld dan koploper FC Groningen Onder 21, dat momenteel na acht wedstrijden dertien punten heeft.

Opstelling Feyenoord Onder 21Berger; Arnaud, Netten, Plug, Breinburg, Zaal, Zekovic, Rudisill, Bobson, De Bie, Rais.